We openen dit schooljaar meerdere keren onze deuren voor leerlingen (en ouders) in groep 7 en 8. Hieronder een overzicht.

GO VMBO
Op dinsdag 7 en woensdag 8 november organiseren we GO VMBO! Deze ochtenden staan in het teken van alles wat wij op ons vmbo te bieden hebben. Ook hartstikke leuk om eens een kijkje te komen nemen als je misschien volgend schooljaar wel een hele andere richting uit gaat, zoals havo of atheneum. We nodigen daarom alle klassen uit Leeuwarden en e.o. uit. De juf of meester van jouw klas krijgt hier bericht over. Gaat jouw klas niet naar GO VMBO, maar wil jij wel heel graag. Individueel aanmelden is ook mogelijk. Heb je je nog niet opgegeven? Stuur dan een mail naar b.devries@cvo-nf.nl

Dinsdag 7 november van 9-12 uur
Woensdag 8 november van 9-12 uur


—————————————————————————————————————————

VOORLICHTINGSAVOND – Ouders en leerlingen groep 8
Op woensdagavond 8 november houden wij onze eerste voorlichtingsavond voor ouders en leerlingen. Vanaf 19.00 uur is de school open en hebben we een kort, maar krachtig avondvullend programma vol met informatie over onze vmbo-onderwijs klaar. Voor de leerlingen is er een programma waarbij je meer te weten komt over onze school en onze lessen.

Voor het vmbo zijn de voorlichtingsavonden op
Woensdag 8 november vanaf 19.00 uur
Donderdag 8 februari vanaf 19.00 uur

DOE DAG VMBO
Dinsdagmiddag 6 februari (vanaf 14.30 uur) is er voor de leerlingen groep 8 de Doe Dag op Zamenhof vmbo. Een leuke middag waarbij je misschien al kennis maakt met toekomstige klasgenoten en docenten. Je leert door te doen, meer over het onderwijs bij ons op school. De kans is groot dat je met iets naar huis gaat, wat je zelf hebt gemaakt op de Doe Dag.

—————————————————————————————————————————

OPEN DAG ZAMENHOF VMBO en PRAKTIJKONDERWIJS
Iedereen is welkom op onze Open Dag! Heb jij genoten van GO VMBO of van een Doe-middag en wil je graag op de Open Dag ook nog aan je ouders / verzorgers de school laten zien? Dat is natuurlijk mogelijk. Daarnaast kun je op alle scholen van Comenius nog van alles ondernemen en ervaren, sfeer proeven en beleven. De Open Dag is op vrijdag 1 maart en is zonder aanmelden toegankelijk. We openen de deuren om 16.00 uur en trekken ze rond 20.30 uur weer dicht.